Golfplaat OnlineOnline damwandprofielplaten bestellenMontageOnline montage trainingenOnline Potdekselprofielen bestellenOnline Schroeven bestellenOnline zetwerk bestellen

Golfplaat Online

Stalen Golfplaten? We hebben er niet alleen verstand van, we verkopen ze ook!
Bel: 06 10 900 195 (7 dagen 15:00 uur t/m 22:00 uur)

 

Golfplaten (Home)

Kleuren/coatings

Hulpstukken

Levertijden

Klantervaringen

Lifestyle Experience

Eigen Huis & Tuin

Montagehandboek

VTwonen

Golfplaten knippen

Contact

GolfplaatOnline
Noordereind 3 a
4012 BT Kerk-Avezaath
Tel 06 10 900 195

GolfplaatOnline sponsort vtwonen

Dit jaar heeft Frans Uyterlinde getekend voor hetâ ontwerp van het vtwonen-huis op de woonbeurs in Amsterdam. Frans heeft daarbij gekozen voor het thema Loft en roept met de met Aluzinc Golfplaten bekleedde buitenzijde de sfeer op van een authentieke fabriekshal. GolfplaatOnline heeft bij de totstandkoming van het vtwonen-huis haar authentiek verzinkte golfplaten beschikbaar gesteld en ging daarbij een stapje verder.â Wij lichten vast een tipje van de sluier op.

 

GolfplaatOnline begeleidt de bouw  

Wij zijn er bij GolfplaatOnline van overtuigd dat de kwaliteit van elk gebouw met dak- en/of gevelbeplating staat of valt met de wijze van montage. Wij weten uit persoonlijke ervaring, dat zelfs de ervaringsdeskundige professional, zo nu en dan dat beetje extra ondersteuning nodig heeft om onze producten consequent vakkundig te kunnen blijven monteren. Vanuit die gedachte voegen wij de daad bij het woord en bieden online- en praktijk montagetrainingen aan, eventueel zelfs onder begeleiding op de bouwplaats. Zo willen wij met onze kennis en ervaring, meer voor u betekenen dan alleen het leveren van dak- en gevelbeplating.

 

 

 

 

                                     

Daniel González met Rob Muntz
voor het vtwonen-huis.

Over Bovenstaande video:
Omdat vtwonens standbouwer the-inside ook niet dagelijks met Golfplaten in aanraking komt, vroegen zij GolfplaatOnline om assistentie te verlenen bij het bouwen van de stand. Wij willen natuurlijk graag laten zien hoe eenvoudig het is om zelfs een beursstand te bouwen van Golfplaten, dus maken wij van de gelegenheid gebruik en gaan samen met de mannen en vrouwen van the-inside in de RAI aan de slag. Wij hebben de bouw van de stand gefilmd. 

                                     

Gratis online montagetraining

Je zult begrijpen dat wij niet op elk project persoonlijk aanwezig kunnen zijn en daarom bieden wij voor iedereen die daarvoor belangstelling heeft een kostenloze online montagetraining aan, waarin we een duidelijke uitleg geven over het zelf monteren van Golfplaten. Klik hier om je vrijblijvend in te schrijven voor het volgen van onze gratis montage training. Je ontvangt dan ook het Montagehandboek Golfplaten met een winkelwaarde van € 49,95.


 

 

     
Gratis Montage Training
test
Volg onze gratis montage training

© 2024 | contact | algemene voorwaarden | sitemap | By Daniel González - Daan Wesolutions | Vind ons op Google+